sâmbătă, 27 februarie 2016

Tocanita de miel




Ingrediente

- 600 gr carne macra de miel
- 1 ceapa mare
- 1/2 ardei gras rosu
- 1 lingurita pasta de ardei dulce
- 1 varf lingurita chili pudra
- 1 lingurita boia dulce
- 1/2 legatura patrunjel
- sare
- piper
- 4 linguri ulei

Mod de preparare

1. Carnea se taie cubulete, se lasa in apa clocotita 5 minute, apoi se spala cu apa rece.
2. Ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc in ulei. Cand s-au inmuiat se adauga carnea, condimentele si pasta de ardei.
3. Se adauga 1/2 jumatate de cana de apa lasand sa fiarba o ora, timp in care se mai adauga cate putina apa fierbinte. Spre sfarsit se adauga patrunjelul tocat si se mai fierbe 10 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu