Ai pofta de Tocana din gogosari si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Tocana din gogosari, o reteta culinara de Mancaruri, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.
Ingrediente
- 3 kg gogosari
- 30 g zahar
- 1/2 kg ceapa
- 2 kg rosii
- 1/2 l ulei
- foi de dafin
- 1 lingurita piper
- frunze de telina
- sare
Mod de preparare
Gogosarii se spala si apoi se coc pe gratar sau plita, se presara cu sare si se lasa acoperiti 30 de minute. Se curata de cotoare, seminte si se taie fasii.
Ceapa se taie felii, se caleste putin in ulei, se adauga ardeiul, rosiile taiate felii, zaharul, sarea, foile de dafin, piperul si frunzele de telina taiate marunt si se fierbe 10 minute.
Tocana se pune in borcane care se acopera, se sterilizeaza si se pastreaza la rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu