marți, 31 martie 2015

Friptura de Miel !

 Ai pofta de Friptura de Miel, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Friptura de Miel , o reteta culinara de  Fripturi, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.




Ingrediente:

- carne de miel: pulpe, coaste
- condimente
- 4 catei usturoi
- 1 ceapa mare
- putin ulei
- 3 cani de vin rosu sec
- staniol
- legume diverse

Mod de preparare

1. Spalam carnea, o punem in tava in care punem ulei, usturoiul taiat bucatele, ceapa taiata bucati. Punem la sf. si vin rosu sec, 3 cani.

2. Acoperim cu staniol si dam la cuptor 1 h 30 minute, pana se patrunde carnea. Ultimele 10 minute scoatem staniolul si lasam asa sa se rumeneasca putin carnea.

Am servit cu orez, mazare, varza de bruxelles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu