marți, 23 septembrie 2014

Arici pogonici !!

  Ai pofta de Arici pogonici, si nu stii cum se prepara ?

 Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Arici pogonici, o reteta culinara de Aperitive cu carne, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.




Ingrediente

- 1 piept de curcan mai mare
- 2 ouă
- 2 cepe
- 4 felii de pâine
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 legătură de mărar
- 1 salată verde
- măsline rondele
- ulei
- piper
- sare

Mod de preparare

1.Trece carnea prin mașina de tocat împreună cu o ceapă. Amestecă și adaugă pâinea înmuiată în apă și stoarsă.

2.Încorporează ouăle, bătute bine cu un praf de sare și piper. Adaugă verdeaţa, tocată cât mai fin.

3.Cu palmele umezite cu ulei, modelează chiftele, dându-le forma unor arici. În loc de ochișori, pune câte o rondelă de măsline. Așază aricii într-o formă tapetată cu hârtie de copt și lasă la cuptor până se pătrund bine.

4.Pune-i pe frunze de salată. Cum ariciul este plin de ţepi, pune din loc în loc restul de ceapă tăiată bastonașe subţiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu