marți, 23 septembrie 2014

Gogosari in sos de mustar !!

  Ai pofta de Gogosari in sos de mustar, si nu stii cum se prepara ?

 Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Gogosari in sos de mustar, o reteta culinara de Conserve si Muraturi, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.




Ingrediente

- 2,5 kg gogosari
- 250 g mustar
- 250 ml otet
- 250 ml ulei
- 250 g zahar
- 3 foi dafin
- 1 lingurita boabe piper negru
- 2 linguri sare

Mod de preparare

1. Gogosarii se curata de cotoare, seminte si se taie felii. Intr-o cratita se fierb uleiul, otetul, zaharul, mustarul, foile de dafin si piperul timp de 5 minute.
2. Se introduc gogosarii, se pune sarea si se amesteca bine. Se fierbe totul sub capac timp de 10 minute, amestecand din cand in cand. Apoi se lasa sa fiarba descoperit inca 10 minute.
3. Se pune compozitia in borcane sterilizate, care se acopera cu o patura pana a doua zi. Se pastreaza la loc racoros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu