marți, 1 aprilie 2014

Friptura de prc la tigaie !!

  Ai pofta de Friptura de prc la tigaie, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Friptura de prc la tigaie, o reteta culinara de Fripturi, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.





Ingrediente

800 g muschi sau pupla de porc
3-4 linguri ulei
1 ceapa
1 ardei gras
1 ardei iute
2-3 catei de usturoi
150 ml vin alb
2-3 rosii
sare
piper

Mod de preparare

1. Speli carnea, o cureti de pielite si o tai in felii de 2 cm. Le presari cu piper si la prajesti in ulei, la foc mic timp de 15 minute. Intre timpt cureti si speli legumele. Tai ceapa si ardeiul gras in fasii, iar ardeiul iute si usturoiul le toci marunt.

2. Scoti carnea din tigaie cu o paleta. In grasimea ramasa calesti ceapa si usturoiul, stingi cu vinul diluat cu apa si lasi sa fiarba inabusit 5 minute. Pui carnea in sosul de vin, adaugi ardeiul iute si le lasi la foc mic 10-15 minute.

3. Tai marunt rosiile decojite, le pui in tigaie si le lasi sa dea in cateva clocote. La sfarsit potrivesti de sare si piper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu