marți, 1 aprilie 2014

Friptura de vita in crusta de piper !!

  Ai pofta de Friptura de vita in crusta de piper, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Friptura de vita in crusta de piper, o reteta culinara de Fripturi, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.



Ingrediente

4 antricot de vită
    700 g cartofi mici
    3 linguri cu piper zdrobit
    3 linguri cu unt
    2 linguri cu capere in saramura
    suc de lămâie
    1 linguriță cu oregano

Pentru sos

125 ml smântână
    2 linguri cu hrean ras
    1 linguriță cu oţet
    zeamă de lămâie
    3 linguri cu maioneză
    sare
    piper

Mod de preparare

1.Scoate din frigider antricoatele si lasa-le sa ajunga la temperatura camerei, apoi freaca-le cu ulei si acopera-le cu piperul zdrobit.

2.Incinge o tigaie, adauga untul si lasa-l sa se topeasca. Pune si carnea si prajeste-o 3-4 minute pe fiecare parte. Inainte de a fi gata, pune si caperele, coaja si sucul de la o lamaie, oregano si amesteca bine.

3.Scoate antricoatele si acopera-le cu o folie pentru cateva minute.

4.Pentru salata de cartofi, pune-i la fiert in coaja in apa cu sare. Lasa-i sa se racoreasca, curata-i de coaja si taie-i sferturi. Amesteca toate ingredientele pentru sos si toarna-l peste cartofi. Amesteca bland, pentru a nu-i sfarama.

Mod de servire

Serveste antricoatele de vita cu salata de cartofi si sosul de capere si unt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu