miercuri, 16 aprilie 2014

Trandafiri din foietaj !!

  Ai pofta de Trandafiri din foietaj, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Trandafiri din foietaj, o reteta culinara de Aperitive cu carne, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.




Ingrediente:

Aluat de foietaj,
felii subtiri de parizer
ou pentru uns
sare,
piper.

Mod de preparare:

1. Trandafirii din foietaj sunt deliciosi. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de aluat de foietaj decongelat si orice fel de mezel.Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 20-25 minute.

Mod de servire:

Trandafirii din foietaj se servesc ca aperitiv ori gustare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu