marți, 1 aprilie 2014

Muschi de porc cu sos de mere !!

  Ai pofta de Muschi de porc cu sos de mere, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Muschi de porc cu sos de mere, o reteta culinara de Fripturi, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.



Ingrediente


1 kg muschi de porc
200 ml vin alb
1 crenguta rozmarin
1 lingura condiment
praf de usturoi
boia
piper
3 linguri miere
1 lingura otet balsamic

Pentru sos:

2 mere
1 lingura zahar brun
50 ml vin alb

Mod de preparare

1. Se freaca muschiul cu toate condimentele amestecate, apoi se inveleste intr-o folie de aluminiu, se pune in tava impreuna cu vinul si se da la cuptor 40 de minute.

2. Se scoate muschiul,  se unge cu mierea diuluata cu otet si se reintroduce in cuptor pentru 10 minute, iar cand este gata se scoate si se feliaza.

3. Merele se curata, se taie cubulete si se soteaza in unt. Se adauga zaharul, se lasa 2 minute, se paseaza compozitia, se toarna vinul si se mai da intr-un clocot.

Mod de servire

Se serveste alaturi de sos si garnitura de legume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu