marți, 1 aprilie 2014

Saltimboca !!

  Ai pofta de Saltimboca, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Saltimboca, o reteta culinara de Fripturi, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.



Ingrediente


8 felii de file de vitel
sare si piper
faina
8 felii subtiri de sunca afumata
8 frunze proaspete de salvie
2 linguri de ulei de masline
100ml de vin alb sec
100ml de zeama de carne
2 linguri de unt


Mod de preparare

1. Asezoneaza feliile de vitel cu sare si piper si tapeteaza cu faina. Pune feliile de sunca si frunzele de salvie deasupra fiecarui file si prinde-le impreuna cu o scobitoare.

2. Incalzeste uleiul intr-o tigaie. Pune carnea si prajeste-o timp 1 minut pe fiecare parte. Indeparteaza carnea din tigaie si pastreaz-o calda. Adauga vinul si zeama in tigaie si lasa la fiert pana se evapora pe jumatate. Adauga untul.

Mod de servire

Serveste preparatul cu rosii la gratar sau cartofi prajiti ori paste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu