Ingrediente
1,2 kg pulpa de porc
2 cepe
2 morcovi
1 radacina pastarnac
2 pliculete gelatina
1 lingurita cimbru uscat
100 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare
1. Curatati carnea de pielite si tendoane, o spalati si o puneti la fiert in 2 l de apa. Adaugati legumele curatate, spalate si taiate in bucati mai mari.
2. Fierbeti carnea impreuna cu legumele timp de 40 de minute, apoi o scoateti, o presarati cu sare, piper, cimbru si o puneti intr-o tava impreuna cu uleiul si o cana din zeama in care a fiert.
3. Puneti tava in cuptorul incins, la foc mic si coaceti pulpa stropind-o din cand in cand pana se rumeneste bine.
4. Intre timp, dizolvati gelatina in 100 mld de apa rece, apoi puneti-o in supa strecurata in care au fiert legumele si carnea.
5. Puneti intr-o tava intinsa hartie pergament si turnati peste ea supa cu gelatina intr-un strat de 1 cm.Tava se lasa la frigider pana se inareste aspicul.
Mod de servire
Serviti pulpa de porc calda, taiata in felii de 1 cm grosime, alaturi de aspicul rece taiat in diverse forme.past
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu