marți, 1 aprilie 2014

Muschi de vita cu sos brun !!

  Ai pofta de Muschi de vita cu sos brun, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Muschi de vita cu sos brun, o reteta culinara de Fripturi, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.




 Ingrediente

250 ml vin rosu
500 g muschi de vita
250 g ciuperci
1 lingurita boabe de mustar
1/2 lingurita rozmarin uscat
1/2 lingurita cimbru
1 morcov
1/2 dovlecel
2-3 buchetele de broccoli
1/2 cana smantana
1 lingura unt
2 linguri zahar brun
1 lingura ulei de masline
2 linguri coniac
sare
piper

Mod de preparare

1. Piperul se amesteca cu cimbrul, rozmarinul, sare si putin ulei de masline, apoi se da prin acest amestec muschiul de vita si se inveleste intr-o folie de plastic pana a doua zi.

2. Se feliaza muschiul si se frige mediu, pentru a ramane in sange.

3. Se spala si se curata legumele, se taie rondele, se calesc in ulei de masline si se presara cu sare, piper, adaugandu-se si 2 linguri de coniac.

4. Se pragateste sosul din zahar caramelizat cu unt, stins cu vin rosu si smantana.

Mod de servire

Muschiul se serveste cu garnitura de legume si sos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu