marți, 1 aprilie 2014

Piept de curcan cu portocale !!

  Ai pofta de Piept de curcan cu portocale, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Piept de curcan cu portocale, o reteta culinara de Fripturi, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.



Ingrediente

1,2 kg piept de curcan
4 porotcale
100 g unt
100 ml vermut
sare
piper

Mod de preparare

1. Pieptul se curata de pielite, se spala, se scurge si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie in felii de 1 cm grosime, care se presara cu sare si piper si se prajesc in unt pe ambele parti, apoi se scot si se pastreaza la cald.

2. Se prajesc in grasimea ramasa doua portocale taiate felii si necuratate de coaja, dupa care se scot pe o farfurie. Se pun inapoi bucatile de carne, portocalele ramase, curatate de coaja si seminte si taiate cubulete.

3. Se lasa totul sa se inabuse 7 minute dupa care se adauga vermutul. Se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc inca 2-3 minute.

Mod de servire

Serviti pieptul de curcan cu felii de portocala si stropit cu sosul dn tigaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu