sâmbătă, 29 martie 2014

Fasole boabe cu ciuperci si carne tocata !!

  Ai pofta de Fasole boabe cu ciuperci si carne tocata, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Fasole boabe cu ciuperci si carne tocata, o reteta culinara de Mancaruri cu carne, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.




Ingrediente

500 g carne tocata de porc
1 ceapa
50 ml ulei
200-300 ml supa de oase
1 ardei iute
400 g fasole boabe la conserva
150 g ciuperci
80 g bulion
sare
piper
leustean

Mod de preparare

1. Ceapa o toci si o calesti putin. Adaugi carnea tocata si amesteci pana ce incepe sa se albeasca, dupa care pui bulionul, supa de oase si mai lasi sa fiarba 1 ora. Sarezi si piprezi dupa gust, adaugi si ardeiul iute si amesteci din cand in cand.

2. Cand carnea este aproape fiarta, pui ciupercile tocate felii, conserva de fasole si mai lasi la fiert 15 minute. La final presari deasupra leustean tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu