Ai pofta de Tocana mexicana, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentruTocana mexicana, o reteta culinara de Mancaruri cu carne, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.
Ingrediente
- 1 kg carne tocata amestec
- 5 cartofi
- 3 cepe medii
- 1 cutie rosii cubulete
- 50 g stafide
- 1 legaura oregano
- 1 legatura chimen
- 50 ml ulei
- 3 catei de usturoi
- sare si piper
- 3 ardei iuti
Mod de preparare
- Cartofii se curata , se taie cubulete mici si se fierb timp de 15 minute .
- Carnea se caleste vreme de cateva minute pana se albeste . Separat ceapa se toaca foarte marunt si se caleste putin in cateva linguri de ulei . Cand carnea si-a schimbat culoare , i se alatura ceapa , se lasa cateva minute sa-si imprumute gusturile , se sareaza si pipereaza si se adauga si ardeii iuti taiat rondelute si usturoiul pisat .
- Rosiile cubulete se zdrobesc bine , se adauga si ele , impreuna cu stafidele hidratate din timp in apa rece , timp de 30 de minute , acestora urmandu-le cartofii fierti si scursi . Se adauga chimenul si oregano si totul se lasa la foc mic , timp de 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu