sâmbătă, 29 martie 2014

Musaca in 3 culori !!

  Ai pofta de Musaca in 3 culori, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Musaca in 3 culori, o reteta culinara de Mancaruri cu carne, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.



 Ingrediente

1 piept de curcan
1 kg cartofi
2 morcovi
5 ardei copti
2 cepe
200 g cas dulce
50 g branza brie
200 g branza de vaci
50 g branza de oaie
100 ml lapte
4 oua
1 lingura cu unt
2 linguri cu pesmet

Mod de preparare

1.Taie ceapa tocata marunt si caleste-o usor. Adauga morcovii rasi si carnea trecuta prin masina de tocat. Lasa sa se inabuse bine. Din cand in cand, stropeste cu putina apa.

2.Fierbe cartofii in apa cu sare, dupa care zdrobeste-i cu mixerul. Adauga verdeata tocata, branzeturile si doua oua batute bine cu un praf de sare si piper. Subtiaza piureul cu lapte.

3.Unge o forma cu unt si tapeteaz-o cu pesmet. Intinde compozitia de carne racita si amestecata cu restul de oua. Asaza fasii de ardei copt, dupa care acopera cu amestecul de cartofi si branzeturi. Lasa la cuptor, la foc mic, aproximativ 40-45 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu