duminică, 23 martie 2014

Peste picant !!

  Ai pofta de Peste picant, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Peste picant, o reteta culinara de Mancaruri cu peste, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.



Ingrediente

1,5 kg eglefin sau cod
15 ml ulei de floarea-soarelui
4 cepe mari, tocate fin
40 g curry
20 g turmeric
sare si piper negru proaspat macinat
2 frunze de dafin
100 g zahar
500 ml otet de vin alb
125 ml apa

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Puneti pestele intr-o tava si potriviti de sare si piper. Coaceti pentru 8-10 minute.
Separat, incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa, alaturi de curry si turmeric, timp de 5 minute. Amestecati zaharul cu otetul si apa si turnati-le in tigaie. Gatiti la foc mic, acoperit, pentru 20 de minute.
Puneti pestele intr-un recipient de sticla si turnati sosul cald pe deasupra. Lasati sa se raceasca si acoperiti cu folie de plastic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu