sâmbătă, 22 martie 2014

Gogosi picante de peste !!

   Ai pofta de Gogosi picante de peste, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Gogosi picante de peste, o reteta culinara de Aperitive cu carne, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.



 Ingrediente

1 kg peste
1/2 lingurita curry
1 ardei iute
80 ml ulei
sare
1 ceapa
80 g gris
1/2 pahar lapte
pesmet
2 oua
1/2 lingura otet
ulei

Mod de preparare

Pestele se fierbe 20 de minute, apoi se strecoara, iar in zeama ramasa se fierbe grisul, ardeiul, curry si ceapa tocata pana ce incepe sa se ingroase sosul.
Se amesteca cu pestele maruntit si se da la rece compozitia. Se formeaza cu mana gogosele care se dau prin ou, pesmet si se prajesc in ulei incins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu