sâmbătă, 29 martie 2014

Pulpe de pui cu sos de visine !!

  Ai pofta de Pulpe de pui cu sos de visine, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Pulpe de pui cu sos de visine, o reteta culinara de Mancaruri cu carne, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.


Ingrediente

2 pulpe de pui
350 ml supa de legume
condiment din legume uscate
1/2 kg visine
putin unt
25 g faina
200 g smantana
sare
50 g zahar

Mod de preparare

1. Speli pulpele si le asezi intr-un vas . Le presari cu condimente si sare dupa gust si le introduci in cuptor. In timp ce se coc pulpele,  speli visinele si le cureti de coditie si samburi.

2. Caramelizezi zaharul si stingi cu 100 ml supa. Topesti intr-o cratita untul , presari faina, amesteci si torni treptat suma ramasa, omogenizand energic. Cand sosul s-a ingrosat , adaugi visinele , siropul de zahar ars, iar dupa cateva clocote, smantana si sare dupa gust. Continui fierberea la foc mic, pentru 2-3 minute.

Mod de servire

Servesti pulpele cu sosul de visine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu