duminică, 23 martie 2014

Pastrav in crusta de pesmet !!

  Ai pofta de Pastrav in crusta de pesmet, si nu stii cum se prepara ? Mai jos iti prezentam reteta de care ai nevoie pentru Pastrav in crusta de pesmet, o reteta culinara de Mancaruri cu peste, apreciata si deliciosa pe care iti sugeram sa o incerci.



Ingrediente

2 pastravi proaspeti
sare, piper
1/2 lamaie
pesmet
ulei pentru prajit
Mujdei

4 catei de usturoi
5 linguri ulei
zeama de lamaie
1 lingura apa minerala

Mod de preparare

Pastravul curatat, spalat, se presara cu sare si zeama de lamaie, se lasa 10 minute.
Stergi pestele cu prosop de hartie, il treci prin pesmet si il prajesti in tigaia cu ulei incins, pe ambele parti. Il scurgi pe servet de hartie.

Mod de servire

Servesti pestele fierbinte, cu mujdei de usturoi si cu mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu